Nakupovalni pogoji

Osnovni podatki

most-si d.o.o.

trgovina, storitve in svetovanje
Hrib 21
4205 Preddvor

Tel: 04 2555 031
GSM: 040 907 664 ali 040 852 049

e-poštni naslov: info@most-si.com
spletna stran: www.most-si.com

Nakup

1. Pravica do preklica naro─Źila
Naro─Źilo lahko prekli─Źete kadarkoli pred prjemom blaga. Po┼íiljko lahko zavrnete tudi po┼ítarju, ali pa paket preprosto ne dvignete na po┼íti. Naro─Źilo lahko prekli─Źete po elektronski po┼íti in sicer na: narocila@most-si.com ali na info@most-si.com, ali pa po telefonu na: 040 907 664 ali na 040 852 049, vsak dan ob delovnikih od 8:00 do 16:00 ure.

2. Pravica do odstopa od nakupa, vra─Źilo blaga
Kupec ima pravico, da kupljeno blago zamenja iz naslova enoletne garancije. Enoletna garancia velja za vse izdelke. V primeru vra─Źila kupec sam poravna stro┼íke, nastale ob nakupu vrnjenega artikla. Vrnjeni izdelki morajo biti nepo┼íkodovani in v originalni embala┼żi. Izdelke po┼íljite na zgornji naslov. Po prejemu izdelka vam bomo izdelke zamenjali v najkraj┼íem mo┼żnem ─Źasu.

Dobava
Naro─Źeno blago ostane do poravnave celotne kupnine v lasti most-si d.o.o. Pridr┼żujemo si pravico dostave proti pla─Źilu samo po povzetju.
Izdelke, ki so na zalogi, vam bomo v najkraj┼íem mo┼żnem ─Źasu po po┼íti dostavili na va┼í naslov. V kolikor izdelka trenutno ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili.

Dostava
Vse izdelke, ki so na zalogi vam bomo v roku 4-5 delovnih dni po po┼íti dostavili na va┼í naslov. ─îe vas takrat ni doma, vam bo po┼ítar pustil obvestilo o prispelem paketu. Na po┼íti vas bo paket ─Źakal ┼íe 15 dni.

Na─Źin pla─Źila

1) Po povzetju.
Po┼ítnemu uslu┼żbencu ali dostavljalcu ob prevzemu izro─Źite gotovino in po┼íta bo s polo┼żnico za vas opravila pla─Źila.

2) Po predra─Źunu
Pri tej obliki pla─Źila vam po┼íljemo predra─Źun. Ko je pla─Źilo predra─Źuna opravljeno in vidno na na┼íem ra─Źunu (obi─Źajno najkasneje naslednji dan po va┼íem nakazilu), vam v roku treh delavnih dni po┼íljemo pla─Źano blago. Prednost tak┼ínega pla─Źevanje je v tem, da se zmanj┼íajo stro┼íki po┼ítnine in po┼ítne provizije v povpre─Źju za dva evra ali celo ve─Ź.

Cene
Vse navedene cene na spletni strani www.most-si.com so navedene v evrih in ┼że vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV). Pridr┼żujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne objave.

Varovanje podatkov
Va┼íi podatki so pri nas ra─Źunalni┼íko obdelani in varovani v skladu z vsemi veljavnimi predpisi. Zagotavljamo vam, da bomo va┼íe podatke obravnavali zaupno, jih skrbno varovali in v nobenem primeru posredovali ali prodali tretji osebi, razen ko je to v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in to zahteva uradni pristojni organ.

most-si d.o.o.   Hrib 21, 4205 Preddvor
Tel: 04 2555031
GSM: 040 907 664, 040 852 049
e-posta: info@most-si.com